LeidenNieuwsbord.nl
  1. Advocaat Branda Katan: `Ik heb geen medelijden met Shell, maar ik vind dat klimaatbeleid bij de politiek zou moeten liggen`

Advocaat Branda Katan: `Ik heb geen medelijden met Shell, maar ik vind dat klimaatbeleid bij de politiek zou moeten liggen`

Leiden - Branda Katan | Advocaat Klimaat- en milieuzaken geven valse hoop, zegt Branda Katan, bijzonder hoogleraar in Leiden en advocaat voor het bedrijfsleven. Veel mensen denken: als we bedrijven aansprakelijk stellen, moeten ze wel veranderen. Ik zeg: verwacht er niet te veel van.”...

Lees het volledige artikel bij NRC.

Deel dit artikel

WhatsApp
Facebook
Twitter

Auteur

Picture of Redactie leidennieuwsbord.nl
Redactie leidennieuwsbord.nl

Nieuws door NRC. Lees het volledige artikel op hun website.

Gerelateerde berichten